Al Dente Restaurant | .PSLAB Beirut

• April 8, 2010

Al Dente Restaurant PSLAB Beirut plusMOOD 2 595x841 Al Dente Restaurant | .PSLAB Beirut

Al Dente Restaurant, image courteys of .PSLAB Beirut

Al Dente Restaurant PSLAB Beirut plusMOOD 1 595x841 Al Dente Restaurant | .PSLAB Beirut

Al Dente Restaurant, image courteys of .PSLAB Beirut

Lebanon-based design studio .PSLAB beirut recently has completed the Al Dente Restaurant in Beirut- Lebanon.

+ Project description courtesy of .PSLAB beirut

.PSLAB BEIRUT was asked to develop a lighting concept for al dente restaurant in beirut–lebanon.

The high ceiling restaurant is divided into 3 areas: the main central area containing the entrance and the main hall, a secondary hall and a bar area.

We developed twig-like metallic fixtures to be mounted in clusters at the center axis connecting the entrance to the main hall.

For the secondary hall and bar area, we developed superposed brass discs carrying the light source and fixed to the ceiling by means of a metallic rod. The linear layout of the fixtures and the continuity of the line of light defines the depth of the spaces.

Al Dente Restaurant PSLAB Beirut plusMOOD 6 595x841 Al Dente Restaurant | .PSLAB Beirut

Al Dente Restaurant, image courteys of .PSLAB Beirut

+ Project credits / data

Designer: .PSLAB beirut
Project: Al Dente Restaurant
Location: Beirut- Lebanon

+ All images courtesy of .PSLAB beirut

Tags: , , ,

Category: Design, Interior, Lighting