Santos Sales Office | Coletivo Arquitetos

• March 22, 2011

Brazilian architect Coletivo Arquitetos designed a temporary sales office for a real estate enterprise in the waterfront city of Santos, Brazil. To permit reuse of the same structure in other sales stands, the project conceived modulate metallic structure. The idea was to create a covered and open plaza to suggest the continuity of the boardwalk to the beach, inviting the public to interact with this space. For this was created a pavilion composed of two drop boxes. An internal box where it develops the whole program, and an outer box surrounding the first made of a set of tubes of circular cross section. Between the two boxes there is a corridor that, after dark, is lit by colored LED with different colors, and where you can track the construction of the project and sighting the sea.

Architect: Coletivo Arquitetos | arq. Cesar Coppola / arq. Daniela Coppola

COLETIVO YUNY VISTA2 REV01b 600x450 Santos Sales Office | Coletivo Arquitetos

Image courtesy Coletivo Arquitetos

COLETIVO YUNY VISTA04 1A 600x450 Santos Sales Office | Coletivo Arquitetos

Image courtesy Coletivo Arquitetos

COLETIVO YUNY VISTA04 1B 600x450 Santos Sales Office | Coletivo Arquitetos

Image courtesy Coletivo Arquitetos

COLETIVO YUNY VISTA04 1E 600x450 Santos Sales Office | Coletivo Arquitetos

Image courtesy Coletivo Arquitetos

COLETIVO YUNY VISTA04 1F 600x450 Santos Sales Office | Coletivo Arquitetos

Image courtesy Coletivo Arquitetos

COLETIVO YUNY VISTA04 1H 600x450 Santos Sales Office | Coletivo Arquitetos

Image courtesy Coletivo Arquitetos

Tags: , , , , , ,

Category: Architecture, Office

Comments (0)

Trackback URL | Comments RSS Feed

There are no comments yet. Why not be the first to speak your mind.

Comments are closed.