PEPE Hairstylist Showroom \ POINT

• February 28, 2012

POINT PILATES 01 600x375 PEPE Hairstylist Showroom \ POINT

PEPE Hairstylist Showroom, image courtesy POINT | Photo © Enrico Muraro

The project wanted to solve some problems of space and logistic that badly characterized the pre-existing rooms, giving the owner the chance to dedicate a single space to each activity scheduled. The focus of this project is the so-called decompression gangway conceived to incline the user towards the Pilates approach. The mood is thus cozy and warm, in its dark brown colour and wooden oak panel shell. The gangway leads to the activities rooms, remodelling the internal atmosphere and turning it into a more functional and recognizable space.

POINT PILATES 02 600x375 PEPE Hairstylist Showroom \ POINT

PEPE Hairstylist Showroom, image courtesy POINT | Photo © Enrico Muraro

POINT PILATES 03 600x450 PEPE Hairstylist Showroom \ POINT

PEPE Hairstylist Showroom, image courtesy POINT | Photo © Enrico Muraro

POINT PILATES 04 600x234 PEPE Hairstylist Showroom \ POINT

PEPE Hairstylist Showroom, image courtesy POINT | Photo © Enrico Muraro

STUDIO PILATES 600x493 PEPE Hairstylist Showroom \ POINT

PEPE Hairstylist Showroom - Layout plan, drawing courtesy POINT

+ Project facts

STUDIO: POINT | http://www.getthepoint.it/
DESIGNER/ARCHITECT/ARTIST: Marco Verrando (architect, project manager), Francesca Rossotti (architect)
CLIENT/s: SPT
PROJECT: STUDIO PILATES TORINO
CITY/COUNTRY: Turin, Italy
EVENT DATE: 2011
PHOTOS COPYRIGHT: Enrico Muraro

Tags: ,

Category: Interior

Comments (0)

Trackback URL | Comments RSS Feed

There are no comments yet. Why not be the first to speak your mind.

Comments are closed.